Een ombouwset die uw gewone fiets elektrisch maakt

veldia ombouwset

Veldia ombouwset

Veldia ontwikkelt ombouwsets waarmee een gewone fiets omgebouwd kan worden tot een elektrische fiets. Het biedt hetzelfde fietsplezier als een nieuwe elektrische fiets, maar tegen een aantrekkelijke prijs.

Een ombouwset bestaat uit een krachtige voorwielmotor, achterwiel- of middenmotor, gecombineerd met een kwaliteits accu, een duidelijk LCD display en alle benodigde onderdelen.

Van stadsfiets tot bakfiets, de ombouwset is voor diverse fietsen geschikt. U kunt het pakket zelf samen stellen, zodat de ombouwset past op uw fiets, binnen het gewenste budget en voldoet aan uw eigen wensen.

Een Veldia ombouwset, met voorwielmotor, LCD display, 36V, 11Ah Li-ion accu (capaciteit 396 Wh) is verkrijgbaar vanaf € 659,-.

Veldia levert ombouwsets, accu's en onderdelen via de vakhandel. Vraag uw dealer voor de mogelijkheden om uw fiets om te bouwen.

Waarom een Veldia ombouwset?

2 jaar garantie

U krijgt twee jaar garantie op uw set. Maar ook na twee jaar laten we u niet in de kou staan en vinden we een oplossing voor u.

Top kwaliteit

Onze sets zijn uitvoerig getest. De onderdelen zijn eenvoudig vervangbaar tegen scherpe tarieven, zodat u uw fiets goed kunt onderhouden voor lang fietsplezier.

Hoge klanttevredenheid

Al meer dan 400 klanten gebruiken de ombouwset naar volle tevredenheid.