Your Cart

Een ombouwset die uw gewone fiets elektrisch maakt

veldia ombouwset

Veldia ombouwset

Met het Veldia E-drive systeem kan nagenoeg iedere fiets omgebouwd worden tot een volwaardige elektrische fiets. Van stadsfiets, driewieler tot bakfiets. U kunt het pakket zelf samen stellen zodat het past op uw fiets, voldoet aan uw wensen en past binnen het gewenste budget. Het biedt hetzelfde fietsplezier als een nieuwe elektrische fietst, maar tegen een aantrekkelijke prijs.

Motor

Het Veldia E-drive systeem bestaat uit een krachtige voor- of achterwielmotor in de naaf. Deze is zeer compact, zodat je het bijna niet onderscheidt van een naafdynamo of versnellingsnaaf. De “standaard” Veldia motor is 250 Watt en heeft een maximale snelheid van 26 km/h. Voor speciale fietsen, zoals een bakfiets, duo-fiets, ijskar heeft Veldia ook robuustere motoren met een hoger aanrijkoppel in haar assortiment.

Display

Binnen het Veldia E-drive systeem kunt u kiezen uit diverse displays. LED, LCD of een volledig keurendisplay. Met of zonder USB aansluiting om uw telefoon op te laden. Alle displays zijn eenvoudig in gebruik en zeer duidelijk afleesbaar.

 

Accu

Binnen het Veldia E-drive systeem kunt u kiezen uit diverse accu’s.

 Frame accu of bagagedrager accu. Bij de frame accu wordt een houder op het frame geschroefd, de accu kan op de houder worden geschoven. Bij een bagagedrager accu wordt het bagagerek vervangen voor een rek waar de accu ingeschoven kan worden.

Veldia maakt gebruik van de Samsung cellen in haar accu’s. Maar de kwaliteit wordt niet alleen bepaald door de goede cellen. Zo is de behuizing en elektronica die wordt gebruikt ook van belang. In de Veldia frame en 1201 accu’s zit de elektro-techniek die in nagenoeg iedere E-bike accu te vinden is, maar dan wel voorzien van twee temperatuursensoren die zorgen voor een extra veiligheid. De Veria LongLife accu gaat nog een stapje verder. Daar zit een speciale laadtechniek in (zoals Tesla), waardoor deze accu’s een vele langere levensduur heeft.

Binnen het Veldia E-drive systeem heeft u keuzes uit accu’s tussen de 7,5 (270wh) en 21 ah (756wh). Hoe hoger de capaciteit, hoe verder er gefietst kan worden op een volle accu’s. Zo heeft het Veldia E-drive systeem voor iedereen de gepaste accu.

Waarom een Veldia ombouwset?

2 jaar garantie

U krijgt twee jaar garantie op uw set. Maar ook na twee jaar laten we u niet in de kou staan en vinden we een oplossing voor u.

Top kwaliteit

Onze sets zijn uitvoerig getest. De onderdelen zijn eenvoudig vervangbaar tegen scherpe tarieven, zodat u uw fiets goed kunt onderhouden voor lang fietsplezier.

 

Hoge klanttevredenheid

Al meer dan 400 klanten gebruiken de ombouwset naar volle tevredenheid.

 

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa