Your Cart

10 redenen om voor een Veldia E-bike te kiezen

De kwaliteit van Veldia fietsen

Met een Veldia fiets kiest u voor een kwaliteitsprodukt. We selecteren onze leveranciers en partner met zorg. Ook hebben we de accu – het meest kritische onderdeel van de e-bike – zelf ontwikkeld. We zorgen er voor dat onze fietsen goed reviseerbaar zijn, zodat ook het onderhoud eenvoudig en betaalbaar is uit te voeren.

city blauw accu

 

3 Jaar garantie op nieuwste accu

De e-bike is standaard uitgerust met een 36V accu ,10,4 Ah (375Wh) met een smart BMS (Battery Management System).

De accu is te upgraden naar 13,0Ah, 15,6Ah of 20,0Ah voor een meerprijs. De accu heeft een geïntegreerd achterlicht en is eenvoudig in en uit het bagagerek te schuiven.

 

Veilig remsysteem

Goede remmen op een elektrische fiets zijn erg belangrijk. Je rijdt tenslotte met gemak 25 km per uur.

De Veldia e-bike is voorzien van een Shimano schijfrem op het voorwiel en een (onderhoudsvrije rem) Shimano rollerbrake achter.

8 speed nexus naaf-small
schijfrem

Krachtige voorwielmotor

De Veldia motoren leveren, ook bij lage toeren een afgegeven vermogen (kracht op de weg) van 250 Watt. Bij veel concurrent motoren is het opgenomen vermogen maximaal 250 Watt en het afgegeven vermogen beduidend minder. Vooral berg op is de kracht van de Veldia motoren goed merkbaar. Met een Veldia motor hoef je niet bang te zijn voor een helling van 10%.
Onze (voorwiel) motoren zijn daarnaast gemaakt om 350 Watt te kunnen leveren. Bij gebruik van 250 Watt presteert de motor onder zijn topkunnen,  dat de levensduur van de accu verlengt. Als je de motor niet aan hebt, zul je geen extra weerstand ondervinden (vrijloop), zodat je altijd normaal kunt fietsen als je accu leeg is.

 

SinWave controller

De Veldia controllers zijn voorzien van SinWave techniek, waardoor de motoren stiller lopen. Daarnaast zijn de controllers voorzien van de nieuwste mosfets (vermogenstransistor) techniek, waardoor de schakelweerstand verlaagd is van 900 naar 300 mΩ. Hierdoor is het motorrendement gestegen van 80% naar 85%. Hierdoor stijgt, bij gelijke accucapaciteit, de actieradius met 5%.)

Controller
schijfrem

 

Gebuste velgen & anti-lek banden

De wielen zijn voorzien van gebuste velgen, rvs spaken en anti-lekbanden.

 

Stijf frame – 20 kg

De Veldia e-bike heeft een stijf frame, met modern en een prettig ontwerp, zodat de achterzijde niet gaat zwabberen. De fiets weegt circa 20kg exclusief accu (circa 3kg). U kunt 2 elektrische fietsen meenemen op een trekhaak van een auto

Monoshock voorvork-small
8 speed nexus naaf-small

 

8 speed Nexus Naaf

Deze onderhoudsvrije versnellingsnaaf heeft 8 versnellingen. In combinatie met de 5 standen in elektrische ondersteuning kunt u met de Veldia fiets in alle omstandigheden voorruit.

 

Headshock voorvork

De Veldia City ebike is voorzien van een lichtgewicht geveerde voorvork met een strak design. Het lage instapmodel heeft een standaard geveerde voorvork.

Monoshock voorvork-small
Display

LCD Display

Het LCD display heeft alle functies van een fietscomputer en is duidelijk afleesbaar.

 

Luxe afwerking

De Veldia e-bike heeft een luxe afwerking met onder andere leren handvaten, een Sella Royal Zadel en een Spanninga koplamp. De Veldia e-bike is uitgerust met een Art veiligheidsslot, goed gekeurd door alle verzekeringsmaatschappijen. De Veldia e-bike heeft waterdichte stekkers en is onder alle weersomstandigheden zonder problemen te gebruiken.

stuur

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa