Kwaliteits elektrische fietsen

Veldia City e-bike
De sportieve lichtgewicht krachtpatser

De Veldia City e-bike is een sportieve e-bike uitgerust met een krachtige voorwielmotor en vernieuwende accu technologie. De monoshock voorvork maakt deze e-bike lichter en geeft het een modern en fris design.

Voor zowel korte ritten in druk verkeer of voor een lange fietstocht door mooie landschappen: met de Veldia City e-bike zit u altijd goed!

De Veldia elektrische fiets is afgewerkt met onderdelen van hoge kwaliteit zoals een krachtige voorwielmotor, veilig remsysteem, gebuste velgen en een LCD display. Alle elektrische onderdelen zijn eenvoudig vervangbaar voor een lang en plezierig fietsgenot.

Op de Veldia accu voorzien van nieuwe technologie geven we 3 jaar garantie!

Het City model (375 Wh) is verkrijgbaar vanaf € 1.795,-
Upgrade van accucapaciteit tot 720 Wh mogelijk tegen meerprijs.

Verkrijgbare kleuren: grijsblauw, mat zwart en wit

Veldia Comfort e-bike
De comfortabele allrounder

De Veldia Comfort e-bike is door de lage en ruime instap is geschikt voor alle leeftijden. Het stijve frame en de slimme gewichtsverdeling van de accu zorgt voor een stabiele en veilige wegligging.  Deze comfortabele allrounder is uitgerust met een voorwielaandrijving. Een prettige fiets voor de frequente fietser, van dagelijkse boodschappen tot lange fietstochten.

De Veldia elektrische fiets is afgewerkt met onderdelen van hoge kwaliteit zoals een krachtige motor, veilig remsysteem, gebuste velgen en een LCD display. Alle elektrische onderdelen zijn eenvoudig vervangbaar voor een lang en plezierig fietsgenot.

Op de Veldia accu voorzien van nieuwe technologie geven we 3 jaar garantie!

Comfort model (met 375 Wh accu) is verkrijgbaar vanaf € 1.695,-

Verkrijgbare kleuren: grijsblauw en wit

 
Vanaf
1695
Display
Veldia Comfort